BTC on lähestymässä vastusta välillä $ 11,900 ja $ 12,070.

Bitcoin on puhjennut lyhytaikaisesta laskevasta vastuslinjasta.

Hinta on lähestymässä viidennen aliaallon kärkeä

Haluatko tietää enemmän? Liity Telegram- ryhmäämme ja saa kaupankäyntisignaaleja, ilmaisen kaupankäyntikurssin ja päivittäisen kommunikoinnin salauksen fanien kanssa!

Luottamusprojekti on kansainvälinen uutisjärjestöjen yhteenliittymä, joka rakentaa avoimuuden standardeja.

19. lokakuuta Bitcoin Superstar -hinta aloitti nousun ja lopulta puhkesi koko edellisen viikon kestäneestä konsolidointivaiheestaan.

Lehdistön aikaan BTC oli lähestymässä 3. syyskuuta korkeimpia dollareita, 11 940 dollaria.

Bitcoin purkautuu

Bitcoin oli yrittänyt siirtyä edellisen pudotuksen 0.786 Fib -tason yläpuolelle 11.588 dollariin noin viikon ajan. 19. lokakuuta hinta loi lopulta nousevan kynttilänjalan ja nousi korkeimmalle tasolle 11 840 dollaria.

Laskevaa eroavaisuutta ei ole paikallaan eikä MACD ole laskussa, joten ylöspäin suuntautuvan liikkeen odotetaan jatkuvan. Lähin vastarinta-alue on 3. syyskuuta korkeimmillaan 12 067 dollaria, kun taas lähin tukialue on 11 200 dollaria.

Bitcoinin hinta on myös puhjennut laskevasta vastusviivasta, joka oli ollut voimassa 12. lokakuuta lähtien. Tästä huolimatta 6 tunnin kaavio on alkanut näyttää ensimmäisiä heikkouden merkkejä laskevana erona sekä RSI: ssä että RSI: ssä. MACD, vaikka hauraus on selvempi jälkimmäisessä.

Kahden tunnin kaavio antaa hyvin samanlaisen lukeman, vaikka laskeva eroavaisuus ei ole vahvistettu.

Lisäksi on pieni vastuksen / tuen läppä 11 700 dollaria. Niin kauan kuin hinta käy kauppaa tämän tason yläpuolella, sen odotetaan jatkavan nousua.